Startsidan

När du loggat in kommer du till startsidan. Om du inte hittar det material du söker klickar du på "mina kurser".



Navigering

För att navigera tillbaka till startsidan använder nu navigatorn uppe till vänster. Klicka på pilen uppe till höger för att ändra lösenord och ändra uppgifter om dig själv.




Grundutbildning Steg 1

Grundutbildning består av ett antal avsnitt indelade i sex delar som du ska gå igenom under kursen. Du startar dem genom att klicka på länken (grön ram).

Innehållet i avsnittet öppnas då i ett nytt fönster som lägger sig ovanpå kurssidan. När du är färdig med innehållet stänger du fönstret och går vidare till nästa avsnitt.

För att markera att du gått igenom avsnittet och när du känner att du inte behöver repetera igen markerar du avsnittet som fullföljt genom att klicka i fyrkanten (grön pil). På så sätt får du en indikering på vilka avsnitt du gått igenom.



Innehåll i avsnitten

Innehållet i avsnitten sklijer sig åt. Det kan vara presentationer, filmer eller pdf-filer som du behöver ladda ned och skriva ut. Ikonerna i de klickbara länkarna visar vilken typ det är.

1) är en presentation i någon form

2) är en ljudfil

3) är en pdf-fil. De ska laddas ned på din dator för utskrift eller för att se på skärm. Nedladdningar av filer från webbplatsen hamnar i normalt i mappen "Hämtade filer" på din dator.

Senast ändrad: onsdag, 17 maj 2023, 09:11